Presedintele FR de Box, Rudel Obreja, a fost suspendat pentru trei ani si jumatate de Comisia de Disciplina a Federatiei Internationale de Box Amator (AIBA) in urma scandalului iscat la Olimpiada, astfel ca el nu va mai putea reprezenta forul roman in competitii oficiale.

"Am fost suspendat trei ani si jumatate, insa voi depune apel pentru aceasta decizie. Nu s-a tinut cont de faptul ca nu s-a gasit nici o proba impotriva mea cum ca as fi vrut sa mituiesc arbitrii la Olimpiada. Practic, am fost suspendat pentru ca am organizat acea conferinta de presa in care am vorbit liber.

Am fost o problema pentru ca nu am acceptat jocurile lor. Probabil se va ajunge si la un tribunal civil, pentru ca este o decizie total incorecta“, a declarat Rudel Obreja pentru NewsIn. Oficialul roman este convins insa ca nu va avea castig de cauza nici la Comisia de Apel a AIBA.

"Comisiile sunt controlate de ei, asa ca nu cred ca voi castiga acolo. Ce este ciudat e faptul ca deja m-au inlocuit din functia de vicepresedinte a AIBA cu rusul Murov, desi decizia nu este inca definitiva, pentru ca mai am dreptul de a contesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.