Auditul financiar comandat de Copos este gata si va stabili pretul corect al clubului din Giulesti

Astazi este asteptat rezul­tatul auditului cerut de George Copos la sfarsitul anului trecut. Evaluarea specialistilor va spune exact cat valoreaza Rapidul si daca patronul va face plangere penala impotriva celor care "au risipit buge­tul din martie incoace". Intre timp, giulestenii mai pregatesc un transfer bomba: Costin Lazar sau Herea ar putea ajunge la Sahtar Donetk.

Devine din ce in ce mai clar ca Rapid va avea un nou patron, desi aproape toti cei implicati in fenomen se indoiau de acest lucru. George Copos va afla astazi sau, cel tarziu, maine, care este situatia oficiala a clubului pe care il conduce. Rezultatul auditului comandat de patron este ultimul pas inainte de vanzare, iar posibilii cumparatori vor fi aflati dupa oficializarea datelor.

"Promit sa fac publice rezultatele auditului", spunea Copos cu o saptamana in urma, lansand totodata si o amenintare care a trecut neobservata.

"Atunci voi decide si daca ma voi adresa instantei pentru a vedea cine si cum a cheltuit bugetul clubului din martie incoace", aluzie la conducerea instalata de Fathi Taher. Arabul il delegase pe Contantin Toma sa se ocupe de club, dar un rol important in negocierea transferurilor l-a avut Constantin Zotta, foarte apropiat de Jose Peseiro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.