"Briliantul" va purta banderola de capitan al Nationalei la meciul amical de miercuri cu Croatia, care se va disputa pe Stadionul "Steaua", de la ora 20.45, in conditiile in care Cristian Chivu ar putea rata convocarea deoarece sotia sa, Adelina, ar putea sa nasca joi, la Milano.

"Decarul"Nationalei nu se teme de revenirea in Ghencea, pentru amicalul cu Croatia.

"Cea ce se va intampla in tribune nu ma intereseaza, o sa ma com­port la fel ca la partida Steaua - Fiorentina. Voi juca fara sa-i ascult pe spectatori", a declarat Adrian Mutu, revenit acum o saptamana pe teren dupa o pauza de 20 de zile cauzata de o recidiva a unei leziuni suferite anul trecut la cotul stang.

Cu toate acestea, Mutu a mentionat ca nu crede ca la finalul acestui sezon va fi supus unei interventii chirugicale pentru a rezolva defi­nitiv aceasta problema.

"Cu o operatie ar trebui sa se rezolve. Totusi, nu pot spune ca o voi face la finalul acestui sezon: exista multe persoane care poarta in spate o asemenea problema pana la finalul carierei. Pot inca sa mai astept", a explicat Mutu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.