Selectionerul este acuzat de oficialii de la CFR Cluj ca se razbuna pe jucatorii ardeleni pentru diferendele cu Gigi Becali pe marginea cazului "Valiza“.

Selectionerul naTionalei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca , si-a facut dusmani la Cluj. Nemultumiti de faptul ca fotbalistul monitorizat de formatii din Rusia, Gabi Muresan, nu a fost convocat pentru meciul amical cu Croatia, oficialii CFR-ului au sarit la "gatul“ antrenorului.

Ei il acuza pe selectioner ca a luat aceasta decizie pentru a se razbuna pe patronul Arpad Paszkany, despre care prietenii lui Piturca si Gigi Becali sustin ca s-ar afla in spatele procurorilor DNA in cazul "Valiza“.

"Daca citim stenogramele, gasim explicatia pentru care Gabi Muresan n-a mai fost selectionat la echipa nationala“, a declarat presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan.

Victor Piturca l-a lasat acasa pe Gabi Muresan, cel care a impresionat in meciul cu Franta, pentru a-i face loc lui Bourceanu de la Otelul Galati, un jucator de perspectiva, cu doar 15 meciuri in Liga I.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.