Omul de afaceri Ionut Negoita a declarat, sambata, agentiei NewsIn, ca s-a intalnit vineri seara cu George Copos, cu care a ajuns la un acord privind preluarea Rapidului, insa asteapta rezultatele unui audit financiar si ca patronul giulestenilor sa rezolve problema cu Fathi Taher.
"Domnul Copos m-a contactat in ultima perioada, iar vineri seara m-am intalnit cu dansul pentru a discuta despre preluarea Rapidului. De principiu, am ajuns la un acord sa preiau clubul, dar vreau sa vad ce se intampla. A ramas sa facem pasii corecti, am cerut un audit pentru a vedea situatia exacta a clubului. Dansul are un audit, dar sa vedem daca ma multumeste, daca nu vom cere un altul de la o alta firma. George Copos mai trebuie sa lamureasca si contractul pe care il are cu Fathi Taher", a spus Negoita.

Negoita, care este si unul dintre sponsorii rivalei Dinamo, sustine ca s-a inteles cu George Copos si in ceea ce priveste suma de bani pe care ar urma sa i-o plateasca, iar in urmatoarea perioada se vor decide toate detaliile. "Nu sunt probleme la partea financiara, ce mi s-a propus nu este exagerat si as fi de acord. Imi surade ideea de a investi la Rapid, restul ramane sa se decida in perioada urmatoare. Domnul Copos a facut primul pas pentru a-mi vinde Rapidul, initial a fost vorba despre mai multi actionari, dar pana la urma s-a ajuns la aceasta solutie", a explicat omul de afaceri.

Negoita a precizat ca George Copos i-a promis ca in tranzactie va fi inclusa si baza Pro Rapid: "Mi-a spus ca nu este o problema, e o suma de bani, cateva sute de mii de euro, care trebuie depozitata, iar apoi nu vor mai fi probleme. Se poate elibera sechestrul".

Omul de afaceri a mai afirmat ca in paralel va continua si proiectul Viscofil Popesti Leordeni, formatie de liga a patra pe care a preluat-o la finalul anului trecut: "Ramane in picioare acel proiect, va creste cu timpul. Vom deschide si o scoala de fotbal, nu e problema. E posibil sa fie satelitul Rapidului, in cazul in care ma voi intelege cu George Copos".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.