Mijlocasul lui CFR Cluj, Manuel Jose, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca a decis sa isi rezilieze contractul cu campioana Romaniei, deoarece tehncienii echipei ardelene au decis sa-l trimita incepand cu aceasta pauza competitionala la echipa secunda a clubului

"Am ales sa-mi reziliez contractul cu CFR, pentru ca antrenorii au vrut sa ma trimita la echipa a doua, si eu nu am dorit asta. Mi s-a zis ca nu mai au nevoie de mine si am ales sa plec de la echipa. Nu vroiam sa mai raman in conditiile in care nu jucam foarte mult", a spus Manuel Jose.

"Nu imi pare rau ca am venit in Romania in anul 2006, aici am jucat in Cupa UEFA, am devenit campionii Romaniei si am ajuns in grupele Ligii Campionilor. Nu am ce sa le reprosez domnilor Muresan si Uhrin. Dintre antrenorii de la CFR Cluj cel mai bine m-am inteles cu Dorinel Munteanu si Cristiano Bergodi. Plec azi (n.r. vineri) acasa in Portugalia, unde din pacate nu am drept de joc deocamdata, dar din vara urmeaza sa semnez acolo cu o echipa unde pot evolua meci de meci".

Mijlocasul a fost achizitionat de CFR Cluj in anul 2006, iar la sfarsitul acestui sezon ii expira intelegerea cu echipa ardeleana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.