Intoarcerea surpriza a lui Robbie Keane la Tottenham, dupa doar sase luni in care a evoluat la Liverpool, a surprins presa din Insula. Jurnalistii de la "Independent" au hotarat ca trecerea atacantului de pe "White Hart Lane" pe "Anfield" a fost un esec total si au stabilit un top al celor mai dezastruoase 10 transferuri din prima liga engleza. Nu au uitat sa-l includa in el si pe atacantul roman Adrian Mutu, care i-a dezamagit in perioada petrecuta la Chelsea.

Robbie Keane (Liverpool, 20.3 milioane de lire sterline)

Evident, jucatorul care i-a inspirat pe jurnalistii englezi in alcatuirea topului nu putea sa lipseasca din el. Doar sase luni la Liverpool, neintelegeri cu starul Torres si antrenorul Benitez si 19 meciuri in tricoul "cormoranilor", pentru care a reusit 5 goluri. "Era incapabil sa inscrie destule goluri", a sunat caracterizarea pe care Benitez i-a facut-o recent irlandezului.

Steve Marlet (Fulham, 11.5 milioane)

Cea mai mare suma de transfer platita vreodata de Fulham pentru un jucator. In 2001, gruparea engleza a virat celor de la O. Lyon 11.5 milioane de lire sterline pentru atacantul francez, dar suma investita nu a fost deloc rasplatita de Marlet. In 54 de meciuri pentru Fulham, varful nu a inscris decat 11 goluri.

Darren Bent (Tottenham, 17 milioane)

Desi a inceput bine la Tottenham, Bent a ajuns in postura de rezerva, iar intoarcerea lui Keane pe "White Hart Leane" il va lasa cu siguranta si mai mult in afara primului 11.

Sergei Rebrov (Tottenham, 11 milioane)

Cumparat de Tottenham mai ales din prisma faptului ca era unul dintre starurile Ucrainei si ale lui Dinamo Kiev, alaturi de Sevcenko, Rebrov i-a dezamagit pe fanii lui Spurs. In trei sezoane la Tottenham a prins 60 de meciuri in tricoul gruparii engleze, pentru care a marcat 10 goluri.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.