"Regele" a implinit ieri 44 de ani, dar evenimentul s-a consumat fara fast. O masa discreta la Constanta si un pranz cu Giovanni si Victor Becali au marcat ziua lui Gica.

Retras temporar din antrenorat, Gheorghe Hagi pare sa aiba aceeasi atitudine si cand e vorba de evenimentele mondene. Ieri, cel mai bun fotbalist roman a implinit 44 de ani si a sarbatorit discret evenimentul.

Miercuri s-a aflat la Constanta si a oferit o masa catorva apropiati. Gica a plecat apoi la Bucuresti si, ieri la pranz, a sarbatorit cu Giovanni si Victor Becali la un restaurant din centrul Capitalei. Hagi este de regula rezervat atunci cand aniverseaza ziua de nastere, el declarand recent ca face petreceri o data la cinci ani.

Dupa discretia de care a dat dovada, probabil ca se afla in miezul unui cincinal de austeritate. Varsta de 44 de ani il gaseste pe Gica retras din antrenorat, atitudine autoimpusa din cauza multiplelor solicitari la care il supune organizarea Academiei de Fotbal care ii va purta numele.

Aceasta va fi deschisa la Constanta in vara lui 2009, eveniment dupa care probabil se va intoarce in antrenorat. "Ma simt bine acum, ma ocup de Academie, iar daca din vara se va ivi o provocare nu am sa ma dau la o parte", a spus ieri Gica Hagi. El a multumit tuturor celor care i-au urat "La multi ani" si i-a asigurat ca mai are inca multe de spus in fotbal.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.