Fostul antrenor face o analiza a asa-ziselor blaturi, de la aluziile facute la sprit de prim-secretari pana la cooperativa reciprocitatilor si stenogramele de azi. Armeanu’ ii este recunoscator lui Ceausescu si este convins ca Dobrin a fost un fotbalist mai mare decat Hagi.

In urma cu un deceniu era considerat cel mai scump antrenor din fotbalul romanesc. Sunt insa 4 ani de cand n-a mai antrenat, preferand sa iasa incet, incet din fenomen.

Spune ca nu-i place aproape nimic din ce se intampla la nivelul Ligii intai cu patronii care nu respecta munca tehnicianului. Nu-i lipseste foarte mult vestiarul, dar atunci cand povesteste despre episoadele FC Arges, FC Olt, Steaua sau Victoria, ochii i se aprind si poti citi in ei dorul de meserie.

Florin Halagian, caci despre el este vorba, frapeaza prin sinceritatea cu care vorbeste despre recunostinta pe care o poarta perioadei comuniste, prin detasarea fata de nedreptatea care i s-a facut la Steaua sau despre conflictele, pana la urma benefice, pe care le-a avut cu marele Dobrin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.