Handbalista Anastasia Pidpalova, una dintre cele doua jucatoare ucrainene transferate de Oltchim Ramnicu Valcea, a fost oprita joi, pe Aeroportul din Sibiu, din cauza unor probleme cu viza si nu i s-a permis intrarea in tara, fiind nevoita sa se intoarca in Ucraina, transmite corespondentul NewsIn

Handbalista a parasit Romania cu prima cursa spre Viena, iar apoi va reveni in Ucraina, pentru a-si rezolva problemele.

Pidpalov nu a indeplinit procedurile de intrare in tara, ea avand o viza cu o singura intrare, care i-a expirat dupa ce jucatoarea a intrat in Romania pentru meciul reprezentantivei Ucrainei. "Sotia mea a venit cu viza cu o singura intrare. Nu stiu cine a trebuit sa aiba grija de acest aspect, clubul sau impresarul, stiu doar ca trebuie sa se intoarca pentru a rezolva problema", a spus sotul jucatoarei, Denis Pidpalov.

Situatia a fost explicata si de presedintele valcenilor, Ioan Gavrilescu, cel care a dat asigurari ca handbalista isi va rezolva rapid situatia. "A fost o greseala a ei cand a completat formularele la ambasada noastra din Ucraina. A bifat, din greseala, pentru o viza cu o singura intrare, pe care a folosit-o deja cand a venit sa joace cu Ucraina, in loc sa bifeze pentru viza multipla. Acum este pe drum spre casa, isi va rezolva problema, iar vineri seara va sosi la Bucuresti si sambata va fi in avion cu celelalte fete, spre Podgorica", a spus presedintele Oltchimului.

Cealalta jucatoare ucraineana, Rehina Simkute a avut actele in regula si a plans pe Aeroportul din Sibiu pentru situatia conationalei sale. "Nu cunosc prea bine Oltchimul, dar stiu ca are jucatoare puternice si voi incerca sa ma adaptez cat mai repede si sa contribui la castigarea Ligii Campionilor", a declarat handbalista, care a fost preluata de un reprezentant al clubului Oltchim si condusa la Valcea.
Din cauza problemelor intampinate cu Pidpalova, oficialii clubului valcean au anulat prezentarea oficiala a ucrainencelor care urma sa aiba loc in cursul serii de joi.

Oltchim va juca duminica, la Podgorica, impotriva formatiei Buducnost, in primul meci din Grupa principala a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.