Internationalul roman Cosmin Contra a declarat, joi, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca din cauza scandalurilor din fotbalul romanesc, dar si a faptului ca vrea sa stea langa familia sa, care s-a acomodat foarte bine in Spania, nu mai vrea sa se intoarca in campionatul intern

"Nu am discutat cu nimeni de la Dinamo, in ultima perioada, despre venirea mea acolo. Singura mea discutie cu Cristi Borcea a fost in vara trecuta, atunci cand eu negociam prelungirea contractului cu Getafe. Stiu ca el isi dorea foarte mult acum sa revin, pentru Cristi as fi venit sa-i indeplinesc acest vis. Dar pentru ce sa ma intorc in acest fotbal corupt, plin de valize si stenograme? Fotbalul romanesc asta inseamna acum. Cristi stia si ca familia e foarte importanta pentru mine, cea mai importanta. Am citit si eu ca am refuzat milioane de euro de la Dinamo, dar nu este nimic adevarat", a spus Contra, care a adaugat ca isi doreste foarte mult ca Dinamo si FC Timisoara sa ajunga in grupele Ligii Campionilor la sfarsitul acestui sezon, citeaza NewsIN.

Fundasul l-a ironizat si pe Mircea Rednic, tehnicianul declarand ca are fundasi foarte valorosi in lot si nu mai are nevoie de alti jucatori pe acest post: "Nu stiu daca la varsta mea mai aveam loc la Dinamo. Am vazut ca Mircea Rednic a declarat ca are lotul complet si ca are fundasi care valoreaza 3 milioane de euro".
Internationalul roman a mai afirmat ca inca nu a fost contactat de oficialii lui Getafe pentru prelungirea contractului scadent in vara lui 2009: "Nu stiu deocamdata ce voi face in continuare. Contractul meu cu Getafe expira in vara si nu am primit, deocamdata, nicio oferta de prelungire".

In ultimele zile, presa a speculat ca fundasul Cosmin Contra este foarte aproape de o revenire in Liga I, la Dinamo Bucuresti, chiar actionarii din Stefan cel Mare declarand ca, daca va dori, internationalul este binevenit la formatia pregatita de Mircea Rednic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.