Tanarul ciclist belgian Frederiek Nolf, in varsta de 22 de ani, a fost descoperit mort, in aceasta dimineata, in camera lui de hotel, a anuntat unul dintre organizatorii Turului Ciclist din Qatar, informeaza Marca.

Nolf concura pentru echipa Topsport Vlaanderen si implinise 22 de ani in urma cu 10 zile. Sportivul a fost gasit decedat in camera lui de hotel, acolo unde mai statea cu unul dintre colegii sai de echipa, relateaza NewsIn.

Colegul de camera al lui Nolf a declarat ca belgianul nu se mai trezea si l-a chemat imediat pe directorul sportiv, dar si pe unul dintre doctori, insa acestia nu au putut decat sa constate decesul. Cauzele acestei tragedii nu sunt inca cunoscute, insa cea mai probabila ar putea fi un infarct.

In semn de respect pentru Frederiek Nolf, organizatorii Turului Ciclist al Qatarului au decis ca cea de-a cincea etapa a competitiei sa fie amanata. Nolf se afla pe locul 96 in clasamentul general, la peste 27 de minute de liderul cursei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.