Tehnicianul echipei FC Brasov, Razvan Lucescu, i-a raspuns joi patronului Stelei, Gigi Becali, cel care a spus despre meciul CFR Cluj-Rapid, din sezonul 2005-2006, scor 1-3, ca a fost aranjat in favoarea giulestenilor, care se luptau cu ros-albastrii pentru titlu, transmite corespondentul NewsIn

"Cred ca Gigi Becali ar trebui sa se uite la ce a facut el si la toate scandalurile care au urmat meciurilor Stelei din ultimii trei ani. Sa se uite la meciurile cu Jiul Petrosani, cu FC Vaslui, cu Pandurii Tg. Jiu, cu Farul sau cu CFR Cluj", a declarat Razvan Lucescu.

Tehnicianul a vorbit si despre o posibila aducere a lui Nicolae Dica la FC Brasov, jucator care nu s-a acomodat la noua sa echipa, Catania. "Dica e un jucator important, care ar putea aduce un plus de valoare lotului, dar si un plus de experienta. Trebuie insa sa tinem cont de faptul ca ar putea veni doar pe 6 luni sau un an si am investi niste bani fara posibilitatea de a-l pastra. Mai degraba, acest transfer este de nerealizat. Este insa posibil sa mai vina un jucator in stagiul din Antalya", a precizat antrenorul ardelenilor.

Altfel, Razvan Lucescu a primit Tricoul Fair-Play pentru luna noiembrie a anului 2008 din partea tehnicianului lui Dinamo, Mircea Rednic. Cei doi au avut un conflict, iar antrenorul brasovenilor a facut primul pas spre impacare, el fiind ales astfel de Rednic pentru a primi aceasta distinctie. La acest premiu a mai fost nominalizat si fostul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, care a spus despre Dan Petrescu ca este "cel mai in forma tehnician din Liga I".

Tricoul Fair-Play se acorda in fiecare luna unui reprezentatnt al fotbalului romanesc, iar desemnarea castigatorului se face dupa sistemul "stafeta", cel care detine tricoul il alege pe urmatorul castigator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.