Dinamo, una dintre cele mai titrate echipe din baschetul masculin romanesc, traieste o situatie neasteptata, aflandu-se acum pe pozitia a 13-a in clasamentul Diviziei A, mult mai aproape de retrogradare decat de lupta pentru (macar) cupele europene!

Mai mult, dinamovistii se afla pe ultimul loc in Cupa Balcanica, acolo unde aduna infrangere dupa infrangere!
Presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, crede ca lucrurile se vor linisti atunci cand jucatorii isi vor primi banii datorati, o parte intrand deja in buzunarele baschetbalistilor.

"Deja au inceput sa fie platite cateva dintre datorii si urmeaza ca in zilele viitoare sa putem solutiona aceste probleme. Dar eu sunt convins ca nu din cauza asta Dinamo a ajuns pe un loc ciudat. Nu consider ca suntem in pericol de a retrograda si dovada sta victoria noastra de la Targoviste.

Le-am spus si jucatorilor ca pot sa plece daca vor si daca isi gasesc o echipa care sa-i plateasca la zi, dar nu a plecat nici unul. Mai sunt unii jucatori care spun ca vor gasi o forma de protest, insa ii intelegem si pe aceia", a spus presedintele CS Dinamo.

Vinovata: devalorizarea leului

Marcel Popescu a precizat ca Dinamo nu este singura echipa de baschet cu astfel de probleme, iar devalorizarea monedei nationale reprezinta principalul motiv care a creat aceasta situatie. "Aceste probleme financiare sunt ale intregii tari, nu doar ale echipei noastre de baschet. Din ce stiu eu, majoritatea echipelor au datorii de doua-trei luni.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.