Patronul Stelei a anuntat sus si tare ca nu se va sfii ca in ultimele trei-patru etape ale Ligii I sa premieze echipe, "pe fata", in cazul in care gruparea pe care o patroneaza mai are sanse la primele doua locuri.

Prezent la partida pe care Steaua a disputat-o impotriva celor de la Slovan Bratislava, scor 1-1, in cantonamentul din Antalya, patronul Stelei s-a aratat determinat sa nu faca niciun pas inapoi in razboiul sau cu DNA-ul, aproape ame­nintand cu faptul ca va continua sa premieze echipele care joaca impotriva contracandidatelor ros-albastrilor la titlul de campioana.

"Putem face comparatie ca, daca DNA vrea, e mita si cand cumpar paine. Am spus si o repet, daca Steaua, in ultimele trei-patru meciuri, pentru ca acum nu e nici normal si nici moral, sa dea Dumnezeu sa fie la lupta cu alta echipa, si o sa vedeti premiera pe fata frumos, cu valiza pe masa, la 'Palat'.

Sa vedem ce o sa faca DNA, pentru ca nimeni nu poate sa fie stapan pe banii mei, banii sunt ai mei si nu imi poate incalca nimeni dreptul la proprietate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.