Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL) a hotarat, miercuri, ca FC Timisoara nu mai are dreptul sa faca transferuri, dupa ce i-a reziliat, fara justa cauza, contractul de joc lui Ionel Ganea, informeaza NewsIn

"Se admite cererea jucatorului Ioan Viorel Ganea si se constata ca, din initiativa clubului, fara justa cauza, a incetat unilateral conventia civila dintre fotbalist si clubul SC FC Timisoara. Se obliga gruparea banateana la plata catre jucator a drepturilor financiare restante pentru lunile august, septembrie si octombrie 2008, precum si, cu titlu de compensatie, a sumelor rezultate din conventia dintre cele doua parti, mai putin primele de joc si de obiectiv (art.18.9.1., lit a, din RSJTF). Interzice clubului SC FC Timisoara dreptul de a efectua transferuri de jucatori in calitate de club cesionar in urmatoarele doua perioade de transfer", se arata in comunicatul postat pe site-ul Federatiei.

Ionel Ganea a fost transferat de FC Timisoara in urma cu un an, de la Rapid, si a marcat trei goluri in sezonul trecut. Tot in stagiunea trecuta, fostul international a primit 16 etape de suspendare in urma faptului ca l-a agresat pe arbitrul asistent Dorin Mudura in timpul partidei cu Rapid.

In luna iulie a anului trecut, FC Timisoara a anuntat ca va renunta la serviciile lui Ganea din cauza varstei avansate, lucru care s-a si intamplat, contractul sau fiind reziliat unilateral. In urma acestui fapt, jucatorul s-a adresat Comisiilor abilitate din cadrul FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.