Actualul primar al municipiului Piatra Neamt pune manevrele facute impotriva sa pe seama faptului ca este un tip incomod. Gheorghe Stefan (55 de ani), poreclit "Pinalti”, a rupt tacerea si a vorbit din nou despre fotbal, dupa mult timp. A comentat stenogramele si a vorbit despre regretele sale.
Adevarul: Ati citit stenogramele DNA in care a aparut si numele dumneavoastra intr-o convorbire dintre Gigi Becali si Gigi Netoiu?

Gheorghe Stefan: Da. Probabil a fost o conjuratie impotriva Ceahlaului, dar ne-a facut bine din punct de vedere fotbalistic pentru ca am inceput reconstructia de la zero.
Dar ati ramas surprins de ce discutau?
Nu. Mi-am inchipuit ca am fost prins la mijloc. Nu aveam dovezi, dar simteam ca se fac combinatii impotriva mea si a echipei, pentru ca am fost intotdeauna un tip incomod.
Dar de felul cum ati fost jignit, numit „pervers”, „bulangiu”, ce spuneti?
Astea sunt expresii curente in vocabularul lor. Nu m-au deranjat. Stiti cum spunea Eminescu: "Laudele lor, desigur, m-ar jigni peste masura”.
Ce spuneti de acuzele pe care vi le aduce Bucur de la Gloria Buzau ca l-ati impus pe arbitrul Berbecaru la meciul lor cu Gloria Bistrita din sezonul trecut?
Nu am vorbit in viata mea cu acel arbitru. Imi amintesc perfect meciul si vedeti ca Buzaul a castigat cu 1-0 in minutul 95. Astea sunt speculatiile unor oameni care nu au niciun fel de valoare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.