Jucatorul dinamovist ar putea ajunge din vara la West Ham pentru 2,7 milioane de euro prin intermediul presedintelui Federatiei Internationale de Judo, cu care oficialul dinamovist este asociat in importul de trabucuri Davidoff.

Sergiu Homei, dinamovistul despre care Cornel Dinu sustinea luni ca se afla la "cativa centimetri“ de West Ham United, club la care au mai fost legitimati Florin Raducioiu si Ilie Dumitrescu, s-a indepartat cateva luni de obiectiv, se pare din cauza restrictiilor pe care britanicii le-au impus romanilor si bulgarilor pe piata muncii.

Presedintele executiv al dinamovistilor sustine insa ca tranzactia este ca si rezolvata din vara, pretul transferului fiind de 2,7 milioane de euro. Surprinzator, de tratative nu s-au ocupat fratii Becali, cu putine contacte in Premier League, ci Marius Vizer, care a fost la un moment dat proprietar asupra drepturilor federative ale lui Homei, prin Sopron.

Presedintele Federatiei Internationale de Judo si membru in Comitetul International Olimpic este un bun prieten al lui Cristi Borcea, caruia anul trecut i-a propus conducerea clubului sau din Ungaria, Sopron, si impreuna cu care s-a ocupat de importul trabucurilor Davidoff in Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.