Federatia Engleza de Fotbal (FA) a anuntat, marti, ca mijlocasul lui Chelsea Londra, Frank Lampard, va avea drept de joc in urmatoarea etapa din Premier League, dupa ce i-a fost anulat cartonasul rosu pe care l-a primit in derby-ul cu FC Liverpool, din runda precedenta, informeaza NewsIn
Internationalul englez a fost eliminat in minutul 60 al meciului pe care Chelsea l-a pierdut, duminica, pe terenul lui FC Liverpool, scor 0-2, in etapa a 24-a din Premier League. In mod normal, Lampard trebuia sa fie suspendat pentru urmatoarele trei etape din cauza acelui cartonas rosu. Oficialii lui Chelsea au depus, luni, un memoriu la FA, prin care au contestat eliminarea mijlocasului in varsta de 30 de ani, iar forul englez le-au dat castig de cauza.

Altfel, aparatorul portughez al gruparii de pe Stamford Bridge, Jose Bosingwa, care in minutele de prelungire ale meciului cu Liverpool l-a lovit intentionat pe Yossi Benayoun, a fost iertat de o eventuala suspedare. Gestul violent al fostului jucator al lui Porto a ramas nepedepsit, deoarece arbitrul asistent a precizat ca a vazut faza respectiva, iar in acest caz FA nu poate lua vreo decizie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.