Mai multi suporteri ai echipei CFR Cluj au intrat in conflict cu fanii rivalilor de la Universitatea Cluj, marti, la finalul meciul amical dintre echipa lor favorita si FC Bihor, scor 4-3, incidente in urma carora 20 de suporteri au fost retinuti de politie, transmite NewsIn

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj (IPJ Cluj), Raluca Seucan, a declarat, marti, pentru NewsIn, ca potrivit unor martori suporterii de la "U" Cluj au venit la stadionul spre finalul meciului si au aruncat cu pietre si cu gaze lacrimogene in rivalii lor.

"Suporterii formatiei CFR Cluj au declarat ca un grup de cateva zeci de suporteri ai unei echipe rivale a venit la stadion, iar cand acestia au iesit le-a adresat injurii si astfel au inceput altercatiile. Au fost condusi la sectiile de politie cate 10 suporteri din fiecare galerie. Se continua verificarile pentru a depista si alte persoane care au fost implicate in incident", a spus Seucan.

Un suporter al echipei CFR Cluj a spus, pentru NewsIn, ca la iesirea de pe stadion "suporterii Universitatii Cluj au navalit peste toti cei care aveau insemne ale CFR-ului". "Am vazut persoane pline de sange in baile unui complex comercial, au fost acordate si ingrijiri medicale la fata locului, a fost grav", a mai afirmat suporterul.

CFR Cluj a disputat marti o partida amicala cu echipa din Liga a II-a FC Bihor, pe care a castigat-o cu scorul de 4-3, prin golurile marcate de Cadu, Pereira, Gabi Muresan si Alcantara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.