Selectionerul Argentinei, Diego Maradona, a afirmat, marti, ca vrea sa foloseasca cea mai buna selectionata in meciul amical contra Frantei, care va avea loc la Marseille, la 11 februarie, informeaza Reuters.

"Impotriva Frantei voi avea posibilitatea sa folosesc jucatorii pe care ii doresc. Cei care nu au jucat in meciul din noiembrie cu Scotia vor putea sa evolueze acum", a afirmat Maradona intr-un interviu pentru France Football, citat de NewsIn.

Selectionerul Argentinei a spus ca meciul amical cu Franta va fi un test foarte bun pentru echipa in pregatirea preliminariilor Campionatului Mondial din 2010.

"Probabil ca pe teren va fi echipa care va juca in martie contra Venezuelei, apoi cu Bolivia. Este echipa ideala, la care toti antrenorii viseaza", a spus Maradona.

Fostul capitan al nationalei Argentinei a adaugat ca jucatorii trebuie sa aiba incredere in ei, mai ales ca prima reprezentativa nu a mai castigat trofee importante in ultimii ani. "Sunt sigur ca unii antrenori nu au reusit sa faca fotbalistii sa inteleaga ca tricoul Argentinei are ceva mistic. Ei nu joaca rau, chiar pot sa spun ca o fac foarte bine. Trebuie sa corectam mentalitatea lor, dorinta de a merge mai departe", a adaugat selectionerul.

Franta face parte din Grupa 7 a preliminariilor CM 2010, alaturi de Romania, Serbia, Lituania, Austria si Insulele Feroe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.