Clubul are de platit trei milioane de euro catre buget si alte opt catre Taher .

Problemele financiare ale Rapidului au ajuns aproape de scadenta. Cu datorii de aproape 3 milioane de euro catre bugetul de stat, dar si cu un credit de 8 milioane la Fathi Taher, pentru ca asa a investit iordanianul in vara, sub forma de imprumut, giulestenii se indreapta spre prapastie.

Conform contractului, banii catre Taher trebuie platiti pana la 15 martie, in timp ce datoriile la stat trebuie achitate pana la 31 martie. In caz contrar, Rapid nu va primi licenta de club profesionist si va incepe sezonul viitor in Liga a II-a.

George Copos si Fathi Taher urmau sa aiba aseara o noua intalnire, pentru a incerca sa mai rezolve ceva din situatia dezastruoasa in care au adus Rapidul, insa existau putine sanse sa ajunga la o intelegere, de vreme ce parerile lor despre aceasta afacere sunt atat de divergente. In aceste conditii, giulestenii deja tremura ca nu vor avea cu ce sa plateasca datoriile, criteriu obligatoriu pentru a obtine licenta.

Singura concesie pe care o poate obtine Copos de la Taher este amanarea platii, fapt cu care iordanianul ar putea fi de acord, asa cum el a declarat in mai multe randuri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.