In momentul in care Roger Federer a primit de la Rod Laver trofeul pentru finala disputata, elvetianul a fost extrem de emotionat, el nereusind sa spuna decat "Multumesc pentru sprijin", dupa care a inceput sa planga.
Aplaudat de intreaga arena, care are o capacitate de aproximativ 15.000 de locuri, dar si de Rafael Nadal, elvetianul a revenit dupa cateva momente la microfon: "Nu vreau sa am eu ultimul cuvant, tipul asta (n.r. Nadal) o merita, a jucat fantastic. Vreau doar sa spun ca aceste legende ale tenisului prezente azi aici inseamna mult pentru mine. Ne revedem la anul".

Primul spaniol care a castigat Australian Open, Rafael Nadal, a declarat, duminica, la festivitatea de premiere, ca oricand joaca impotriva lui Roger Federer este o mandrie, iar faptul ca s-a impus il bucura, pentru ca visa sa primeasca trofeul de la fostul mare tenismen Rod Laver.

"De fiecare data cand joc cu Federer este o mandrie si ma bucur ca am castigat. Imi cer scuze ca l-am invins, stiu ce i-am facut, dar stiu si ca va egala recordul lui Sampras. Multumesc publicului pentru incurajari. Pentru mine a fost un vis sa primesc acest trofeu de la Rod Laver. Ne revedem la anul",
a afirmat Nadal.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.