Capitanul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, a deschis scorul in partida pe care echipa sa a castigat-o, sambata, pe terenul Numanciei, scor 2-0, si a ajuns la reusita cu numarul 307 in tricoul gruparii madrilene, egaland astfel recordul fostului atacant argentinian Alfredo Di Stefano, informeaza cotidianul spaniol AS.

Atacantul in varsta de 31 de ani a punctat pentru Real la trei minute dupa puaza, pentru ca mijlocasul olandez Arjen Robben sa inchida tabela in minutul 56, informeaza NewsIn.

In urma acestei performante, Raul a ajuns la 214 goluri in Primera Division si la 307 reusite in toate competitiile pentru gruparea de pe Bernabeu, egaland astfel recordul all-time de goluri al fostului mare atacant al anilor 50'-60', Alfredo Di Stefano.

Gratie succesului de pe terenul Numanciei, Real a ajuns la cea de-a sasea victorie consecutiva in campionat, unde ocupa locul doi, la noua puncte in spatele liderului FC Barcelona, care are insa un meci mai putin disputat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.