Actualul proprietar al lui Leyton Orient, Barry Hearn, a afirmat ca negociaza vanzarea echipei catre Terry Byrne, care este unul dintre apropiatii lui David Beckham, despre care presa engleza scrie ca poate deveni urmatorul proprietar al echipei

"Este adevarat ca discut cu Terry Byrne vanzarea lui Orient. Mereu am spus ca sunt un fan al acestui club, dar asta nu inseamna ca trebuie sa raman patron si in cazul in care nu mai pot asigura supravietuirea echipei", a spus Hearn, care a cumparat formatia in 1995.

El a adaugat ca tranzactia finala se poate realiza in numai cateva minute, atat timp cat este protejat interestul echipei.

Byrne este principalul consilier al lui Beckham, care s-a nascut in Leytonstone. Orient este in prezent pe locul 20 din liga a treia engleza.

Terry Byrne este prieten cu Beckham de pe vremea CM din 1998, apoi a devenit agentul sau dupa ce fotbalistul a renuntat la serviciile lui Tony Stevens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.