Finantatorul Dacia Mioveni, Gigi Netoiu, i-a spus lui Gigi Becali ca a platit jucatorii vasluieni ca sa invinga Poli Iasi in etapa 30 din sezonul 2007-2008 a Ligii I. Gigi Netoiu si Gigi Becali vorbeau deschis despre stimulentele financiare oferite unor echipe in sezonul 2007 - 2008 al Ligii I, conform stenogramelor DNA in cazul "Valiza”.

Interceptarile convorbirilor telefonice demonstreaza ca Becali si Netoiu erau dispusi sa arunce in joc sute de mii de euro pentru a-si vedea echipele pe care le finanteaza "salvate”.

Becali spera ca Steaua sa devina campioana, iar Netoiu se lupta ca Dacia Mioveni sa nu retrogradeze. Niciunuia insa nu i s-a indeplinit visul!

Finantatorul Dacia Mioveni, Gigi Netoiu, a incercat din rasputeri sa-si salveze echipa de la retrogradare, dar sa ajunga si in finala Cupei Romaniei.

Conform stenogramelor realizate de DNA in dosarul "Valiza”, Netoiu l-a contactat telefonic pe Gigi Becali, in data de 16 aprilie 2008, ziua in care se juca prima semifinala a Cupei Romaniei.

"Duelul” se dadea intre echipa lui Gigi Netoiu, Dacia Mioveni, si CFR Cluj, contracandidata echipei Steaua la titlul de campioana.

A doua zi, pe 17 aprilie, avea loc cea de-a doua semifinala, intre echipa "de suflet” a lui Becali, Gloria Buzau, si cea a prietenului sau Dumitru Bucsaru, Unirea Urziceni. Astfel ca, Gigi Netoiu a facut planul de bataie cu Gigi Becali, astfel incat Mioveniul sa scape macar de retrogradare, fiind constient ca nu are aproape nicio sansa in fata CFR-ului pentru a ajunge in finala Cupei Romaniei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.