Sportul alb nu este unul lipsit de riscuri. Jucatoarea romana de tenis Elena Bogdan a abandonat in sferturile de finala la Australian Open, in meciul cu britanica Laura Robson, dupa ce s-a accidentat la glezna si a fost nevoita sa paraseasca terenul intr-un scaun cu rotile, informeaza telegraph.co.uk.
“Robson a ajuns în semifinale dupa ce Elena Bogdan, o fata din România care a vrut sa continue chiar si accidentata, a parasit terenul în scaun cu rotile, cu ochii umflati si tinând în mâna telefonul mobil ca si cum voia sa trimita un SMS sau sa dea un telefon acasa pentru a anunta vestea proasta“, scrie sursa citata.

Elena Bogdan s-a accidentat în setul doi, când conducea cu scorul de 5-1, în momentul în care a alergat la fileu spre o minge, a cazut si s-a lovit la glezna. A primit îngrijiri medicale, fiindu-i bandajata glezna, însa era clar ca nu mai putea continua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.