Radoi a bifat al doilea meci, tot cu victorie, la Al-Hilal, echipa lui Olaroiu fiind lider in Arabia Saudita. In Italia n-a jucat decat St. Radu, ceilalti "stranieri" fiind accidentati sau neconvocati. Mihalcea a marcat in Cupa Ciprului, iar Ianu intr-un amical.

ARABIA SAUDITA, Saudi Pro League, etapa a 18-a :Al-Hilal a castigat si meciul din deplasare cu Al-Ahly (1-0, gol Wilhelmsson in minutul 5), de miercuri seara, din etapa a 18-a a campionatului Arabiei Saudite, si se mentine lider, cu 43 de puncte, tot atatea cate are si a doua clasata, Al-Ittihad.

Mirel Radoi a fost din nou integralist pentru echipa antrenata de Cosmin Olaroiu * In aceeasi etapa, Al-Ittifaq, echipa pregatita de IOAN ANDONE, a pierdut in deplasare cu Abha, scor
0-1

. Al-Ittifaq are 26 de puncte, cu patru mai putin decat echipa de pe locul 3, Al-Shabab, dar mai are de jucat doua restante.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.