Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, la finalul meciul castigat impotriva lui Banik Ostrava, scor 2-0, ca isi doreste ca in aceasta pauza competitionala niciun jucator din lotul actual sa nu paraseasca gruparea din Stefan cel Mare.

"Sunt multumit de cum au reactionat baietii, au facut doua jocuri bune. Claudiu Niculescu joaca foarte bine, si nu numai el. Imi sunt dragi toti jucatorii, o sa aiba posibilitatea toti sa joace. E bine sa am un lot cat mai numeros, pentru ca va fi nevoie de toti. Am cerut un mijlocas central si un fundas dreapta, pentru ca Ropotan si Blay au si ei limite. Prin venirea lui N'Doye ne-am asigurat la mijlocul terenului. Imi doresc sa ramana toti jucatorii pe care ii am acum in lot", a spus Rednic.

La randul sau, presedintele executiv Cristi Borcea a afirmat ca, daca va fi ferita de accidentari, Dinamo va castiga titlul in acest sezon: "Victoriile aduc victorii. Pentru Dinamo, pentru Mircea Rednic, este foarte important ca sa poata alinia mereu doua echipe. Vor fi jucatori care vor sta in tribuna, dar asta e, trebuie sa fim o familie. Niculescu se antreneaza pentru campionat. Avem un lot foarte valoros si trebuie sa castigam titlul. Daca nu vom avea accidentari, nu ne mai poate opri nimeni".

Oficialul dinamovist a mai afirmat ca fundasul Cosmin Contra nu se poate transfera pana in vara la formatia din Stefan cel Mare: "Pe Contra il asteptam in orice moment, daca el va vrea sa vina, eu pot face transferul, dar din cate am vorbit cu el, nu poate sosi la noi pana in vara".

Formatia pregatita de Mircea Rednic s-a impus, joi, in fata echipei Banik Ostrava din Cehia, scor 2-0, Claudiu Niculescu reusind iar sa inscrie in ultimul meci al alb-rosiilor din turneul de pregatire din Antalya.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.