Manifestatia celor aproximativ 3.000 de suporteri ai echipei "U" Cluj, organizata joi pentru a sensibiliza opinia publica cu privire la situatia financiara a formatiei, s-a incheiat dupa aproximativ o ora fara sa se inregistreze vreun incident, transmite corespondentul NewsIn.

In grupul de suporteri au fost si handbalistele echipei "U" Jolidon Cluj, baschetbalistii echipei "U" Mobitelco Cluj, echipa a doua de handbal masculin a "U" Transilvania, cativa componenti ai echipei de rugby "U" Cluj, grupele de copii si juniori ale echipei "U" Cluj, dar si presedintele clubului sportiv "U" Cluj, Ovidiu Vasu.

Suporterii au pornit de pe Bulevardul Eroilor si au parcurs mai multe strazi din centrul orasului, au trecut prin fata primariei si au revenit la punctul de la care au plecat. Pe tot parcursul acestui eveniment traficul rutier din urbe a fost blocat.

Suporterii au afisat bannere pe care scria: "Fostele glorii plang de sus/ "U" se indreapta spre apus!" sau "Mars pentru o idee" si au scandat: Totul pentru "U".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.