Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a apreciat joi ca organizarea finalei Ligii Europa din 2012 reprezinta o oportunitate importanta pentru orasul al carui edil este si da asigurari ca evenimentul se va desfasura in conditii bune.
"Pentru Bucuresti, organizarea finalei Ligii Europa, in 2012, este o oportunitate extraordinara de promovare, dar nu este de neglijat nici componenta economica. Primaria Municipiului Bucuresti va face toate diligentele ca aceasta competitie internationala sa se desfasoare in cele mai bune conditii", a declarat joi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit NewsIn.

Totodata, Directorul Directiei Investitii, Dezvoltare si Planificare Urbana a PMB, Bogdan Hreapca, a dat asigurari ca noul Stadion National va fi gata la timp pentru finala din 2012. "Lucrarile privind reconstructia Stadionului Lia Manoliu sunt in termen si se vor finaliza in mai-iunie 2010", a anuntat Bogdan Hreapca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.