Mama fotbalistui portughez Cristiano Ronaldo a afirmat ca fiul ei, considerat cel mai bun fotbalist din lume in acest moment, a fost supus la varsta de 15 ani unei operatii, iar fara aceasta interventie ar fi fost nevoit sa renunte la fotbal, informeaza NewsIn

Medicii au descoperit ca Ronaldo avea o problema cardiaca si a fost operat pentru a nu aparea probleme mai grave de sanatate. "Inima lui batea foarte tare si cand nu fugea. S-a folosit un aparat cu laser pentru a rezolva problema si a stat doar cateva ore in spital", a afirmat mama jucatorului, Dolores Aveiro, potrivit NewsIn.

Ronaldo evolua la echipa de tineret a lui Sporting Lisabona in momentul in care s-au descoperit problemele medicale, iar oficialii clubului i-au cerut mamei portughezului sa semneze un document prin care sa permita interventia chirurgicala.

"Imi era teama pentru el, deoarece a existat posibilitatea sa renunte la fotbal, dar tratamentul a fost bun si dupa cateva zile a revenit la antrenamente. Cristiano nu era ingrijorat, nu a luat situatia in serios", a mai spus mama fotbalistului de la Manchester United.

Sursa citata aminteste de mai multi jucatori care au avut probleme cardiace grave, printre care Marc-Vivien Foe, Antonio Puerta sau Miklos Feher, iar din cauza faptului ca nu au fost descoperite la timp, acestia si-au pierdut viata chiar pe terenul de joc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.