Un fan al Borussiei Dortmund murit, miercuri seara, cu cateva minute inainte de startul meciului cu Werder Bremen, din optimile Cupei Germaniei, dupa ce a cazut cativa metri in gol de la tribuna a II-a, informeaza NewsIN

Victima, in varsta de 20 de ani, se afla in stare de ebrietate si a decedat la spital din cauza mai multor rani suferite in zona capului.

"Omului ii curgea sange din urechi, iar mai apoi din nas. Avea o rana urata la cap. I-a fost acordat rapid un prim ajutor", a povestit un martor aflat la fata locului.

Borussia Dortmund a fost invinsa, miercuri seara, pe teren propriu, in fata a 73.000 de spectatori, in optimile Cupei Germaniei, de Werder Bremen, scor 1-2. Pentru gazde a marcat in minutul 11 internationalul elvetian Alexander Frei, in timp ce pentru oaspeti au punctat atacantii Hugo Almeida (62) si Claudio Pizarro (80).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.