Victoria tricolorilor in fata marilor rivali din Rusia, scor 42-38, a mai indulcit deziluzia ratarii obiectivului la Campionatul Mondial din Croatia.

Presedintele FRH, Cristian Gatu, a declarat ca ratarea clasarii in primele 12 selectionate ale lumii a trecut in planul secund, importanta fiind experienta acumulata de jucatori. „In primul rand pentru noi, calificarea la mondiale a fost un succes, dupa 14 ani de absenta.

E adevarat ca in entuziasmul nostru ne-am dorit mai mult si am stabilit impreuna obiectivul de calificare in primele 12 echipe din lume. Am dorit sa formam cat mai repede mentalitatea de invingatori. Din punctul meu de vedere faptul ca s-a atins sau nu obiectivul a trecut in planul secund.

Au fost lucruri bune, dar si mai putin bune. Nationala a aratat in anumite momente ca joaca un handbal modern, au fost jucatori care si-au confirmat valoarea si au aratat ca aceasta este internationala, ma refer la portarul Stanescu, Piriianu si Petrea, dar si jucatori care au reconfirmat faptul ca ne putem baza pe ei pentru viitor - portarii Popescu, Barza, Ghionea, Cozma, Toma si Georgescu", a spus oficialul FRH.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.