Atleta Ionela Tarlea, campioana mondiala la Campionatele de la Maebashi 1999, duce o lupta dura cu ea insasi pentru a rezista tentatiei de a se retrage din activitate.

Sportiva originara din Calarasi a marturisit ca plange frecvent de nervi si de durere, din cauza unei accidentari la calcaiul drept, care o chinuieste de dinaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Tarlea spune ca s-a saturat de atatea tratamente cu laser si ultrasunete, dar ca va face tot posibilul sa participe la Campionatul European de Sala de la Torino, de la inceputul lunii martie.

In cazul in care va reusi sa invinga durerea si se va prezenta la aceasta competitie, atleta va trebui sa apeleze din nou la indulgenta Comitetului International Olimpic. Inainte de a participa la proba de 200 de metri garduri la JO din 2008, Ionela a mers la o clinica de la Paris, acolo unde s-a tratat in trecut si pentru problemele la tendon.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.