Jucatorul englez David Beckham a declarat luni ca doreste sa-si incheie cariera de fotbalist la clubul spaniol Real Madrid. "De cand am semnat pentru Real, eu sunt foarte fericit si vreau sa-mi inchei aici cariera. Mai am doi ani de contract", a afirmat Beckham, prezent la New York alaturi de echipa nationala, care a sustinut un meci amical in compania selectionatei Columbiei.

In ce priveste mult discutata preluare a fostului sau club Manchester United de catre omul de afaceri american Malcolm Glazer, Beckham i-a indemnat pe suporteri la calm si le-a cerut un pic de rabdare. "Sunt o multime de declaratii aici (in Statele Unite) si in Anglia. Am citit multe lucruri in legatura cu ce simt suporterii. Este un club mare, cu mari jucatori si cu un mare manager. Eu sunt sigur ca suporterii vor accepta aceasta situatie atunci cand vor afla mai mult", a afirmat Beckham.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.