Presedintele Gloriei Bistrita sustine ca nu simte problemele financiare, care nu difera in aceasta perioada de cele cu care se confrunta frecvent echipa ardeleana. "Nu cred ca din cauza crizei financiare vor disparea echipe din Liga I.

Deocamdata, Gloria nu este afectata. De 45 de ani, practic, sunt in criza.

M-am zbatut, am fost si ajutat. In alte parti nu reuseam sa fac ce am realizat la Bistrita, aici mi s-a dat credit. In 1964, cand am venit aici, i-am spus primului secretar ca de aici vreau sa ies la pensie si ca vreau sa nu mint jucatorii cum m-au mintit pe mine alti conducatori", a declarat, pe site-ul Gloriei, Padureanu, aflat in Antalya.

"Tata Jean"si-a reconfir­mat sprijinul total pentru actualii sefi ai fotbalu­lui romanesc. "Pe Mircea Sandu il vad prese­dintele FRF pana la adanci batraneti. Are calitati de condu­cator. A luat ce trebuia de la Mircea Angelescu, completand cu stiinta, inteligenta si caracterul lui. E un om foarte priceput, a adus in preajma lui patru com­ponenti ai Generatiei de Aur.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.