Ionut Lupescu sustine ca decizia se va oficializa vineri.

Bucurestiul are sanse mari sa organizeze finala Cupei UEFA din 2012, desi Romania nu detine inca un stadion care sa respecte criteriile pentru a gazdui o competitie de anvergura. Informatia a fost furnizata de directorul general al FRF, Ionut Lupescu, verdictul oficial fiind asteptat vineri, la sedinta Comitetului Executiv al UEFA.

"Am ajuns la un acord sa organizam finala in 2012. Ne-am inteles si cu cei din Dublin si cu cei de la UEFA, pentru ca 2012 poate sa fie un an in care Campionatul European sa fie in Ucraina si in Polonia, iar finala de Europa League la Bucuresti.

Sunt mai multe sanse pentru organizarea finalei in 2012. Noi am depus deja dosarul, presedintele a depus toate actele la UEFA. Acum sper ca decizia Comitetului Executiv sa fie una favorabila”, a spus Lupescu pentru MEDIAFAX. Daca acordul dintre cele trei parti se va respecta, in sedinta Comitetului Executiv al UEFA de vineri, organizarea finalei Europa Liga din 2011 se va acorda Irlandei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.