Conducerea clubului din Grant asteapta in aceste zile ajutorul financiar in valoare de 250.000 de euro promis de omul de afaceri Fathi Taher, dupa ce George Copos a platit restantele jucatorilor pe luna noiembrie, informeaza site-ul gruparii.
"Conducerea clubului asteapta acum sa se materializeze si ajutorul promis de domnul Fahti Taher, imprumutul in valoare de 250.000 de euro, din care se spera sa se ajunga la zi cu contractele jucatorilor. Restantele pe luna noiembrie au fost achitate saptamana trecuta, din imprumutul acordat de domnul George Copos", se arata in comunicatul de pe site-ul clubului.

Saptamana trecuta, George Copos si Fathi Taher au hotarat sa finanteze fiecare cu suma de 250.000 de euro clubul, pentru ca acesta sa depaseasca acuta criza finaciara cu care se confrunta. Banii erau destinati pentru achitarea clauzei de reziliere a tehnicianului Jose Peseiro, 300.000 de euro, dar si pentru plata salariilor restante pentru luna noiembrie catre jucatorii din Giulesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.