Revenit in Banie dupa un "sejur" in Franta, Corneliu Papura asteapta un raspuns de la Brest, dar este consternat de ceea ce s-a intimplat in acest sezon la Universitatea.

Cornele, cum a fost in Franta?
Bine. Am discutat cu cei de la Brest, dar si cu reprezentantii unei alte echipe din liga a doua franceza. Am stabilit detaliile contractului, urmeaza ca in aceasta saptamina sa primesc un raspuns clar.

Ce te-ar putea impiedica sa joci la Brest?
Pai, au si ei o situatie mai delicata. Vor sa dea afara 17 jucatori si treburile astea se fac in timp.

Vor sa-l copieze pe Dinel Staicu?
Aaaa, nu! La Brest sint 10 jucatori la final de contract, iar mai multi dintre actualii componenti ai lotului nu s-au acomodat.

Mai ai si alte oferte?
Da. Daca nu rezolv in Franta, mai mult ca sigur voi juca in Israel sau Cipru.

De Romania te-ai plictisit?
Nu. M-am plictisit de neseriozitatea de aici.

Nu mai vrei sa joci la Craiova?
Care Craiova? Daca ar putea sa-mi spuna si mie cineva ce se intimpla la Craiova, poate as lua in calcul si varianta sa ramin acasa. Dar aici este nebuloasa totala.

Te gindeai vreodata ca vei retrograda cu Universitatea?
Niciodata. Am avut un moment de nesiguranta in vara, atunci cind am vazut ce jucatori a adus Mircea Rednic.

Adica?
Pai nu se stie? Au venit doar jucatori fara valoare, majoritatea de la Divizia B. Era clar ca riscam sa jucam in Divizia B.

Dar in iarna mai aveam sanse. Atunci nu s-a gresit?
S-a gresit si in iarna, pentru ca nu s-a investit. Trebuia adus un atacant bun si intarit lotul pentru a avea la dispozitie 16 jucatori de valoare. Nu s-a facut asta si rezultatele s-au vazut.

Crezi ca ii era imposibil Universitatii sa iasa din zona nisipurilor miscatoare in retur?
Nu ii era imposibil, dar s-a dovedit ca i-a fost greu. In retur am pornit din start cu handicapul ocuparii ultimului loc. Toata lumea a fost cu ochii pe noi, n-am putut nici sa respiram…

La altceva ma refeream. Crezi ca nu s-a vrut salvarea de la retrogradare?
Nu stiu daca s-a vrut retrogradarea. Cert este ca nu s-a investit. Dar asa este la patron. El decide cum si citi bani da.

Te mai gindesti sa joci la Craiova?
Nu stiu ce sa zic. Dupa toate cele intimplate, parca n-as mai fi tentat. Dar aici este familia mea, locuiesc in Craiova si nu se stie ce imi ofera viata.

Mititelu si Staicu, sefi cu rindul

Mititelu a anuntat ca este patronul echipei la meciul cu Apulum, pentru ca inaintea partidei cu Dinamo, Staicu sa se proclame din nou patron in Banie. In acest moment, Dinel a vindut toti jucatorii de pe SC Stiinta "U" Craiova si a trecut palmaresul si celelalte insemne oficiale ale clubului pe SC Fotbal Stiinta Craiova. Mititelu a cumparat o societate falimentata plina de datorii la care vor ramine doar jucatorii de care Staicu vrea sa scape si nu stie cum. Asta in conditiile in care Mititelu nu va face la timp pasul inapoi. Venirea FC National in Banie este data tot mai sigura, echipa urmind sa se numeasca Stiinta National Craiova. Totul se va oficializa insa abia pe 11 iunie, data la care Dinel Staicu a anuntat ca va organiza o intilnire cu presa pentru a face lumina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.