Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat miercuri, dupa victoria cu Sturm Graz, ca echipa sa nu va fi implicata in retur in jocuri de culise, pentru ca doar evolutia elevilor lui Mircea Rednic va decide soarta campionatului

"Nu ne intereseaza butoane si valize, depinde doar de noi sa castigam titlul. Dinamo nu a fost niciodata avantajata de arbitri in turul acestui campionat. Niciun adversar nu s-a declarat nemultumit de arbitraj in meciurile cu noi", a spus, la GSPTV, Borcea, care a adaugat ca brazilianul Julio Cesar, cel care a semnat cu Gaziantepspor, va fi suspendat daca nu isi va rezolva diferendul cu clubul din Stefan cel Mare.

Oficialul dinamovist este foarte satisfacut de evolutiile lui Claudiu Niculescu si Nicolae Mitea, autori a trei goluri in amicalul cu Sturm Graz: "A fost un test util, pentru noi este foarte important sa inscriem si trebuie sa mentinem acest ritm. Ma bucur foarte mult pentru Mitea si Niculescu. Sunt sigur ca vom lua campionatul cu acesti jucatori. Nu avem cum sa nu inscriem mult cu aceasta echipa".

Formatia pregatita de Mircea Rednic a invins, miercuri, echipa austriaca Sturm Graz, scor 5-2, la debutul dinamovistilor in turneul din Antalya, partida in care Claudiu Niculescu a revenit cu gol la ros-albi, iar Nicolae Mitea a reusit o "dubla".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.