Fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro, a declarat, miercuri, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca si-a primit restantele financiare rezultate din rezilierea contractului sau cu gruparea alb-visinie
"Ne-am primit banii, atat eu cat si staff-ul meu tehnic. Domnul Sichitiu a fost cel care a rezolvat problema, chiar nu stiu daca banii vin de la Taher sau Copos. Acum voi merge la Pro Rapid pentru a multumi pentru colaborare tuturor celor de acolo si pentru a-mi lua ramas bun. Ma bucur ca s-au primit banii, altfel ma vedeam nevoit sa ma adrsez la FIFA, vorbisem deja cu avocatul meu", a spus Peseiro, care va pleca din Romania in cursul dupa-amiezii de miercuri.

Antrenorul lusitan, care a preluat formatia in urma cu 6 luni, a ajuns la un acord cu oficialii giulesteni pentru rezilierea contractului, in schimbul a aproximativ 300.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.