Ilie Nastase si Ion Tiriac, cei mai cunoscuti romani la Roland Garros, i-au facut marcaj om la om, in aceste zile, lui Victor Hanescu, marea surpriza a turneului parizian. Cei doi campioni au incercat sa-l mobilizeze pe "Hane" in vestiar, l-au incurajat din tribuna si l-au insotit chiar si la interviurile acordate presei internationale. In stilul caracteristic, "Nasty" l-a "intepat" tot timpul pe Tiriac, dar nici acesta n-a ramas dator. Rezultatul, un dialog spumos, care aminteste de cei doi batrinei circotasi din celebrul serial "Muppets".

Nastase: As vrea sa-l vad pe Hanescu putin mai temperamental, la fel cum eram eu. L-am atins putin, poate asa ia de la mine nervozitatea.

Hanescu: Nu ma pot exterioriza ca alti jucatori. In plus, ma simt bine asa cum sint.

Tiriac: Esti cel mai tacut tenisman pe care l-am cunoscut vreodata.

Nastase: Ba nu. E al doilea, dupa Borg.

Reporter: Victor, care este idolul tau?

Hanescu: Ilie Nastase a fost tot timpul idolul meu, desi, atunci cind juca, eram prea tinar pentru a urmari meciurile sale. Am auzit o multime de povesti despre "Nasty" si am visat sa ajung intr-o zi ca el.

Tiriac: Poate tatal tau era prea tinar ca sa vada meciurile lui Ilie! De unde crezi ca mai are bosorogul asta atita par in cap? Si-a facut o operatie sa-i creasca parul. Uite-te si tu la el!

Nastase: Oricum, voi fi intotdeauna cu sapte ani mai tinar decit tine! Nu conteaza ce spune el, eu am 59 de ani, Tiriac, 66. E clar, nu?

Tiriac: Da, numai ca tu nu stii daca o sa ai vreodata 66 de ani!

(Nastase izbucneste in hohote de ris, in timp ce Hanescu asista amuzat la replicile spumoase)

Tiriac: Vedeti! Asta e drama tinerei generatii din Romania. Ei il au idol pe Ilie Nastase!


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.