Atacantul lui Manchester City, Robson de Souza "Robinho", a fost arestat, marti, in legatura cu un presupus scandal sexual care a avut loc pe data de 14 ianuarie intr-un club de noapte din Leeds, informeaza BBC.

"Robinho neaga cu vehementa faptul ca ar fi avut vreo legatura cu incidentul respectiv si este bucuros sa coopereze pe viitor cu autoritatile pentru rezolvarea cazului", a declarat purtatorul de cuvant al internationalului brazilian, Chris Nathaniel, citat de NewsIn

Fotbalistul sud-american in varsta de 25 de ani a fost retinut, interogat, iar mai apoi eliberat pe cautiune de politia din West Yorkshire.

Robinho, care a fost adus la inceputul sezonului de la Real Madrid pentru 35 milioane de euro, a fost amendat recent de conducerea lui Manchester City, cu 200.000 de lire sterline sterline, pentru ca a plecat din cantonamentul echipei in Brazilia, pentru a-si serba ziua de nastere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.