Alexandru Bunea, membru in Consiliul de Administratie al FC Rapid, era ieri extrem de suparat pentru esuarea transferului lui Ovidiu Herea de la gruparea giulesteana la FC Timisoara.

Mai mult, oficialul rapidist sustine ca nu exista nici o oferta concreta pentru vreun jucator din lotul condus de Marian Rada.

"Era bine daca se facea transferul lui Herea. Pentru Rapid era bine din punct de vedere al banilor. Iar clubul acum are nevoie de bani. Din pacate, nu mai exista alta oferta pentru Herea. Iar sanse sa se faca in cele din urma cu Timisoara nu mai sunt, Iancu a renuntat definitiv", a spus Bunea, suparat si pentru ca "in momentul de fata nu mai exista nici o oferta concreta pentru vreun jucator al Rapidului".

Gruparea FC Timisoara a anuntat, luni seara, pe site-ul oficial, ca a renuntat "definitiv si irevocabil" la transferul lui Ovidiu Herea din cauza persoanelor din anturajul jucatorului. Patronul banatenilor, Marian Iancu, a intarit ieri decizia clubului din Timisoara, spunand ca nu va mai discuta niciodata un eventual transfer al lui Herea. "Transferul a picat din cauza anumitor persoane din Timisoara, a unor persoane din anturajul jucatorului, dar nu mai conteaza.

E un grup intreg in jurul lui care nu ii face cinste. Conteaza ca, atat timp cat voi fi eu la Timisoara, Herea nu va mai juca aici. Am inteles ca puteam sa fac o greseala. Eu am nevoie de barbati la echipa, nu de copii. Nu am de ce sa ma linistesc si sa reiau negocierile. Ana Maria Prodan (n.r. – impresarul jucatorului) a spus asta pentru ca nu ma cunoaste", a declarat Iancu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.