Batalia pentru sefia FRF reprezinta o sansa nesperata acordata echipelor din esaloanele doi si trei.

Mircea Sandu doreste sa salveze masina de vot care l-a mentinut in functie timp de 19 ani, tratand cu blandete chestiunea acordarii licentelor. Toate echipele de fotbal din Romania sunt egale in fata urnelor, fiecare formatie avand un vot, iar acest lucru il stie foarte bine seful FRF.

Adunarea Generala a Federatiei numara 294 de membri si este formata din conducatorii cluburilor din primele trei esaloane, presedinti ai asociatiilor judetene si reprezentanti ai altor ramuri afiliate FRF, cum ar fi futsal sau fotbal feminin.

Criza mondiala este studiata intens la Casa Fotbalului. Echipa din jurul lui Mircea Sandu elaboreaza un plan pentru salvarea de la faliment al echipelor mici. Aparent, gestul este de aplaudat, dar nu trebuie uitat faptul ca exista si interese la mijloc.

La fiecare Adunare Generala in care s-a decis prin vot cine va ocupa scaunul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, masina de vot reprezentata de echipele din esaloanele doi si trei a functionat aproape perfect in favoarea lui Mircea Sandu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.