Nasu ii pune la punct pe Piturca si Lupescu dupa ce acestia l-au "intepat" prin presa

Mircea Sandu s-a confruntat in ultimele zile cu atacuri neasteptat de dure din partea lui Victor Piturca si a lui Ionut Lupescu. Presedintele FRF pare sa treaca linistit si malitios peste aceste evenimente si se gandeste la organizarea impecabila a aniversarii centenarului federatiei. Opera, carti, sedinta de Comitet Executiv a UEFA la Bucuresti, dineu grandios la Casa Poporului: acesta este programul gandit de FRF pentru 11-13 mai 2009.

Nu va intreb ce faceti, ca am aflat ca faceti rau!

De ce? Nu fac rau deloc!

Faceti rau echipei nationale, sau cel putin asa spune Victor Piturca.

Domnule, asta este parerea lui. Ma surprinde si pe mine, dar cred ca reactia este exagerata. Eu am spus doar ca meciurile cu sarbii si cu Austria sunt foarte dificile, lucru pe care il stiu atat selectionerul cat si jucatorii. Dar eu sunt primul care vrea ca nationala sa se califice la CM din Africa de Sud. In plus, sunt si optimist, dar trebuie ca acest lucru sa se realizeze. Acum echipa nationala nu mai este o responsibilitate a FRF. Cat m-am ocupat eu de ea, cred ca n-a mers rau.

Ati discutat cu Piturca dupa aceste declaratii ale sale?

Nu, ca nu prea vine pe la federatie. El pregateste meciurile acasa, unde are casete, sateliti... O sa discut cu el la telefon, dar va spun ca nu sunt probleme. Eu sunt prieten cu Piti.

Daca nu castigam cu sarbii si cu austriecii puteti sa spuneti ca vom avea alt selectioner?

Lucrurile sunt clare: cat timp mai sunt sanse matematice de calificare, este antrenor Victor Piturca. Daca acestea dispar, atunci poate vom face o sedinta de Comitet Executiv si Lupescu va mai face un raport, la fel ca si dupa Euro 2008. Iar in urma lui vom decide daca mai continuam sau nu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.