Gica Popescu a inflamat teribil spiritele in "Groapa", dupa ce a afirmat zilele trecute ca Dinamo a transferat numai "rebuturi", nominalizandu-i la aceasta categorie pe Claudiu Niculescu si pe Gabriel Tamas, afirmand ca liderului la zi in Liga I ii va fi greu sa faca fata cu astfel de achizitii in Champions League.

Ramane de vazut daca afirmatia "Baciului" se va adeveri, insa este cert ca Dinamo practica, de ani buni, politica repatrierii unor fotbalisti care nu prea s-au descurcat in strainatate, cele mai multe astfel de transferuri dovedindu-se adevarate "tepe".

Culmea este ca printre jucatorii ajunsi in Stefan cel Mare dupa ani de fotbal occidental se afla chiar si Gica Popescu. E drept, acesta revenea in Romania dupa o cariera impresionanta in Europa, cu "varful" FC Barcelona, unde "Baciul" a fost capitan de echipa.

Numai ca, odata sosit in "Groapa", Popescu a fost una dintre marile "tepe" luate de Dinamo. A jucat doar cateva meciuri, retragandu-se dupa o evolutie penibila la Galati, cand Gurita s-a distrat cu fostul mare international, atunci in varsta de 35 de ani.

Mai mult, pentru faptul ca a acceptat sa-si incheie cariera in "Groapa", Gica Popescu se "bucura" si astazi de antipatia profunda a fanilor Universitatii Craiova.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.