Cei trei antrenori pregatesc formatia saudita Al-Ettifaq din orasul Dammam. Andone, Manu si Mihaiescu traiesc intr-un adevarat colt de rai in Arabia Saudita. Vila in care locuiesc cei trei este situata pe malul Golfului Persic.

20 de grade sunt acum in Arabia Saudita. Departe de frigul si nebunia din Romania, cei trei romani au acceptat provocarea, dar si banii arabilor de la Al-Ettifaq.

Trecerea de la stilul de viata european la cel oriental s-a facut rapid, cu atat mai mult cu cat au avut parte si de un veritabil ghid. Ion Manu, antrenorul cu portarii, nu este la prima experienta de acest gen.

"Am mai fost acum vreo 12 ani si stiam cam cum stau treburile aici. Pot spune ca ne-am obisnuit destul de repede, mai ales ca suntem mereu toti trei impreuna“, a spus Manu pentru "Adevarul“.

Locul in care stau tehnicienii este superb. "Locuim intr-un fel de campus, pe malul Golfului Persic. Peisajul este superb. Suntem inconjurati de multa verdeata“, continua Manu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.