Golul inscris de fostul stelist in partida cu Al-Nasr l-a determinat pe selectioner sa-l convoace pentru amicalul cu Croatia.

Fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, ramane in continuare o piesa de baza pentru reprezentativa lui Victor Piturca. Desi se vehicula ca nu va mai fi convocat la nationala dupa transferul la Al-Hilal, selectionerul intentioneaza sa mizeze in continuare pe calitatile fostului stelist.

Drept dovada, Piti l-a convocat pe Radoi pentru meciul amical cu Croatia, convins si de golul inscris de fostul jucator al ros-albastrilor in derby-ul dintre Al-Hilal si Al-Nasr. Radoi&Co. vor disputa miercuri impotriva echipei Al-Ahli, de la ora 19.00, in direct la Sport.ro.

De remarcat ca, pentru meciul cu Croatia, “Piti” l-a iertat pe jucatorul lui Lazio, Radu Stefan, pe care-l pedepsise pentru atitudinea aroganta de care a dat dovada la meciul cu Lituania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.